وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وقوع دمای ۵۰ درجه و بالاتر در خوزستان| وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در نیمه شرقی کشور (۲۴ تیرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۷۰۸۲
  • ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰
وقوع دمای ۵۰ درجه و بالاتر در خوزستان| وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در نیمه شرقی کشور (۲۴ تیرماه ۱۴۰۱)
سازمان هواشناسی با اعلام هشدار نسبت به افزایش محسوس دما در برخی از مناطق کشور، از وزش باد شدید طی پنج روز آینده در نیمه شرقی کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، امین‌حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی تازه‌ترین وضعیت جوی کشور را برای امروز ۲۴ تیر و روز‌های آتی اعلام کرد.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: طی پنج روز آینده در شرق کشور تداوم باد‌های ۱۲۰ روزه همراه با گردوخاک به ویژه در منطقه زابل پیش‌بینی شده است. در عین حال در این پنج روز در برخ از مناطق از استان‌های غرب، جنوب‌غرب، جنوب و مرکز کشور، پدیده گردو غبار رخ خواهد داد.

نقشینه ادامه داد: امروز و فردا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، برای نقاطی از هرمزگان، جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان، افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق پراکنده و وزش باد موقت پیش‌بینی شده است. یکشنبه و دوشنبه این شرایط تشدید خواهد شد.

وی توضیح داد: در پنج روز آینده در بیشتر مناطق کشور پدیده قابل توجهی رخ نمی‌دهد. شرق دریای عمان، ابری، مواج و رگبار و رعدوبرق دارد. امروز نیز دریای خزر مواج و متلاطم می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی اعلام کرد: پیش‌بینی می‌کنیم با استقرار توده هوای گرم و شرجی روی استان خوزستان، بیشینه دمای اهواز امروز به ۴۸ درجه برسد و یکشنبه و دوشنبه وقوع دمای ۵۰ درجه و بالاتر پیش‌بینی شده است.

نقشینه ادامه داد: با حاکمیت پرفشار جو حاره‌ای افزایش محسوس دما فردا و پس‌فردا برای استان اردبیل پیش‌بینی شده است. احتمال گرمازدگی و افزایش مصرف حامل‌های انرژی وجود دارد.

وی توصیه کرد: مردم در مناطقی که افزایش دما دارند از تردد‌های غیرضروری در ساعات گرم خودداری کنند و از عینک و کلاه در هنگام تردد در فضای باز استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->